Jabar1975, powinno ci wystarczyć, że ludzie liczą JAZDY tymi autami :wink:
ja zresztą też nie miałem okazji prowadzić ani imprezy ani evo :szeroki_usmiech
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
nie twierdze ze zaprezentowana niedawno impreza jest ladna - bo nie jest - ale poczekajmy na sti (ktore wygladac bedzie inaczej <podobno>) i ocenimy ten model. Auto w tym momencie "znormalnialo" i wtopilo sie w tlum - zniknely drzwi bez ramek i kilka innych wynalazkow. Pewnie takie sa oczekiwania nabywcow. Moze Subaru idzie w slady Mitsubishi gdzie seryjne modele Lancera nie maja praktycznie zadnych wspolnych cech z Evo.
nie twierdze ze zaprezentowana niedawno impreza jest ladna - bo nie jest - ale poczekajmy na sti (ktore wygladac bedzie inaczej <podobno>) i ocenimy ten model. Auto w tym momencie "znormalnialo" i wtopilo sie w tlum - zniknely drzwi bez ramek i kilka innych wynalazkow. Pewnie takie sa oczekiwania nabywcow. Moze Subaru idzie w slady Mitsubishi gdzie seryjne modele Lancera nie maja praktycznie zadnych wspolnych cech z Evo.
5 czerwca był w Japonii datą oficjalnej premiery handlowej Subaru Imprezy kolejnej generacji, który jako najłatwiej rozpoznawalny model w gamie marki będzie produktem akcentującym przede wszystkim wyrafinowany styl i elegancję. Spółka podkreśla, że przewodnią myślą prac nad przygotowaniem tego wyczekiwanego z dużym zainteresowaniem samochodu była chęć większego skoncentrowania się na potrzebach użytkownika.
Nowa wersja Imprezy posiada wyrafinowany styl, bogate wnętrze i większą przestrzeń. Jest autem komfortowym i bardzo funkcjonalnym. Dzięki stałemu napędowi wszystkich kół S-AWD i silnikowi typu bokser gwarantuje bezpieczna i dynamiczną jazdę.
Nowa Subaru Impreza ma zmieniony projekt podwozia, konstrukcję nadwozia, układ napędowy oraz zwiększone osiągi. Łączy w sobie zalety dynamicznej jazdy, wysokiego poziomu bezpieczeństwa oraz znakomitej ekonomii paliwowej.
Wszystko to motywowane nowym hasłem wprowadzanym przez japońską firmę: „Tylko Subaru może dostarczyć tak znakomite osiągi” - opisujące główne cele marki - zapewnienie komfortowej, przyjemnej jazdy zarówno dla kierowcy jak i pasażerów; zapewnienie spokoju umysłu i niezawodności oraz zwiększanie wygody i funkcjonalności.
Na uwagę zasługuje fakt, że po raz pierwszy gamę Imprezy uzupełniać będzie pięciodrzwiowy hatchback. Mimo bardzo poważnych zmian stylistycznych Impreza nic nie traci na swoim legendarnym sportowym zacięciu.
[samar.pl]
FabiaClub.pl
Koni Sport+Vogtland-40
PerfectService by DobryGrześWawa
Bouli Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
dla mnie osobiscie brzydka strasznie ale jechalem raz w irlandii subaru 4x4 i wrazenia niesamowite co do mustanga to nowy jest zaj....ty bardzo mi sie podoba
Radio:C90r+XDP210EQ Kable:Opt,Skyline,50 mm Wzm:XES M1+FP 1.800 Glosniki:SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
praktycznie to samo co NEOrADEk pokazał na początku
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Koncept WRC, który ma być bardzo bliski wersji ostatecznej to pięciodrzwiowy, nienachalnej urody hatchback
dyplomacja all the way :lol:
Komentarz